Diensten
Op deze pagina vind je een overzicht van de diensten die ik aanbied. De programma’s helpen bij het leren leven met verlies en geven bemoediging, inspiratie en nieuw perspectief. Dit is van grote waarde voor werk, welzijn, gezin en relaties.

Wil je graag overleg welk programma goed bij je past, neem dan contact op voor een gratis oriënterend gesprek. Het gesprek geeft helderheid wat er voor jou nu belangrijk is, er is geen verplichting voor vervolg. Bel naar 06- 44874601 of stuur een berichtje.

Voor werkgevers die medewerkers graag een programma willen aanbieden is er het combipakket ‘Creëer een bloeiend leven.’ Voor meer informatie neem contact op of bel naar 06 – 44874601.


Halfjaarprogramma ‘ZIN’
‘Krijg weer zin in het leven’

Speciaal voor jou als je na verlies een stap vooruit wil maken.
Het programma bestaat uit persoonlijke gesprekken, online informatie en e-coaching. Het is een totaalpakket: de verschillende onderdelen dragen bij om te leren leven met verlies, waarbij er nieuw perspectief ontstaat én weer zin in een zinvol leven.

Meer informatie over deze dienst.


Creëer een bloeiend leven
Werk hervatten en de dagelijkse activiteiten weer oppakken na ingrijpend verlies. Hoe doe je dat en hoe ga je daarmee om? Verder gaan op de ‘automatische piloot’ kan in eerste instantie een hulpbron zijn. Maar dan… het verlies vraagt ook aandacht.

In het jaarprogramma ‘Creëer een bloeiend leven’ wordt hierop concreet en effectief ingegaan waardoor nieuw perspectief wordt ontdekt.

Meer informatie over deze dienst.


De programma’s hebben een meerwaarde voor bedrijven en organisaties. Voor een offerte of informatie kan via mail of telefonisch contact worden opgenomen.


Doe je mee?!

Regelmatig geef ik gratis webinars, de eerstvolgende is op dinsdag 13 november om 20.00 uur. Aanmelden kan via het formulier of kijk hier voor meer informatie. Welkom!

Powered by WebinarGeek


Kamer van Koophandel (KvK): 58452958.

Goed doel

Een deel van de opbrengst van de praktijk gaat naar Stichting Sjoerd, een stichting die is opgericht in 2010 naar aanleiding van het overlijden van onze geliefde zoon Sjoerd. De stichting is bedoeld om kansarme kinderen en jongeren meer mogelijkheden te geven en vriendschap te bevorderen waarbij vanzelfsprekend ook plezier hoort.

Facebooktwitterpinterestlinkedinyoutube