Diensten
Op deze pagina vind je een overzicht van de diensten die ik aanbied. De programma’s helpen bij het leren leven met verlies en geven bemoediging, inspiratie en nieuw perspectief. Dit is van grote waarde voor werk, welzijn, gezin en relaties.

Wil je graag overleg welk programma goed bij je past, neem dan contact op voor een gratis oriënterend gesprek. Het gesprek geeft helderheid wat er voor jou nu belangrijk is, er is geen verplichting voor vervolg. Bel naar 06- 44874601 of stuur een berichtje.


Hoop & Vooruitzien
Tijdens deze VIP-dag krijg je inzichten en praktische handvatten die steun bieden om verder te gaan. Het is een bijzondere en exclusieve dag afgestemd op jou. De mooie locatie in Delft is inspirerend en draagt bij aan een waardevolle en betekenisvolle ervaring. Samen maken we een plan van aanpak waar je direct mee aan de slag kan.
Meer informatie over deze dienst.


Halfjaarprogramma ‘ZIN’
‘Krijg weer zin in het leven’

Speciaal voor jou als je na verlies een stap vooruit wil maken.
Het programma bestaat uit persoonlijke gesprekken, online informatie en e-coaching. Het is een totaalpakket: de verschillende onderdelen dragen bij om te leren leven met verlies, waarbij er nieuw perspectief ontstaat én weer zin in een zinvol leven.

Meer informatie over deze dienst.


Creëer een bloeiend leven
Leidinggeven nadat jezelf ingrijpend verlies is overkomen? Hoe doe je dat en hoe ga je daarmee om?
Verder gaan op de ‘automatische piloot’ kan in eerste instantie een hulpbron zijn. Maar dan… het verlies vraagt ook aandacht.

In het jaarprogramma ‘Creëer een bloeiend leven’ wordt hierop concreet en effectief ingegaan. Het programma bevat individuele begeleiding waardoor nieuw perspectief wordt ontdekt.

Meer informatie over deze dienst.


De programma’s hebben een meerwaarde voor bedrijven en organisaties. Voor een offerte of informatie kan via mail of telefonisch contact worden opgenomen.


De Praktijk voor verlies en veranderwensen is opgenomen in de Databank Professionals rondom de dood op www.overdedood.nl

Ik ben aangesloten bij de BPSWBeroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk.

Kamer van Koophandel (KvK): 58452958.

Een deel van de opbrengst van de praktijk gaat naar Stichting Sjoerd, een stichting die is opgericht in 2010 naar aanleiding van het overlijden van onze geliefde zoon Sjoerd. De stichting is bedoeld om kansarme kinderen en jongeren meer mogelijkheden te geven en vriendschap te bevorderen waarbij vanzelfsprekend ook plezier hoort.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinyoutube